BEÍRATÁS - 2020/2021. tanév

A 2020/2021. tanítási évre vonatkozó általános iskolai beiratkozás folyamata is új eljárásrend alapján történik (a kialakult helyzetre tekintettel). Részletek, szülőknek szóló, letölthető tájékoztató a HÍREK menüpontban olvasható.... 

 

LEGFONTOSABB INFORMÁCIÓK:

-        KÖRZETES ISKOLÁBA való beíratás esetén: az intézmény felé csak a szándék megerősítése szükséges, ebben az esetben a BEIRATKOZÁS AUTOMATIKUSAN MEGTÖRTÉNIK.

 

-        MÁS, NEM KÖRZETES ISKOLÁBA való jelentkezés esetén: jelentkezési kérelmet kell benyújtani a kiválasztott iskolába.

....

 

A beiratkozás szakaszai:

A beiratkozás két szakaszban történik:

  1.      A beiratkozás első szakaszában 2020. április 6. 0:00 óra és 2020. április 24. 24:00 óra között azok a szülők/törvényes képviselők adhatják le beiratkozási kérelmeiket, akik
  • nem állami fenntartású általános iskolába,

vagy

állami fenntartású, de körzettel nem rendelkező általános iskolába kívánják gyermeküket beíratni.

 

 

  1.      A beiratkozás második szakaszában 2020. április 28. 0:00 óra és 2020. május 15. 24:00 óra között azok a szülők/törvényes képviselők végezhetik el a beiratkozással kapcsolatos ügyintézésüket, akik gyermeküket:
  • olyan körzettel rendelkező általános iskolába kívánják beíratni, amely azonban nem a gyermek lakóhelye/életvitelszerű tartózkodási helye szerinti körzetes általános iskola.
  • a gyermek lakóhelye/életvitelszerű tartózkodási helye szerinti körzetes általános iskolába kívánják beíratni.

Minden olyan tanuló 2020. április 28-án automatikusan felvételre kerül a lakóhelye, tartózkodási helye szerinti körzetes általános iskolába, aki nem nyert felvételt az első szakaszban, illetve nem adta be a jelentkezését más általános iskolába. Ebben a szakaszban szükséges megerősíteni azon gyermekek jelentkezését, akiket a szülők/törvényes képviselők a lakóhely szerinti körzetes általános iskolába szeretnének beíratni.

….

A FOLYAMATRÓL, az ELJÁRÁSRENDRŐL, a TEENDŐKRŐL TÁJÉKOZTATÁST AD:

KOZMA ANDREA intézményvezető

tel: 30/451 6017

 

Pályázatok

ESZA
Petőfi 200
ÖKOISKOLA
ERZSÉBET TÁBOROK